Städning med stil

Professionell städning med det lilla extra. Nu adderar Oskarshamns Städservice även inredning till sitt breda utbud av städtjänster för både privatpersoner och företag.

Hon har länge haft ett personligt intresse för heminredning. Nu erbjuder vd Amanda Funes även hjälp med inredning och hemstyling via Oskarshamns Städservice AB.
– Städning och inredning går ofta hand i hand och därför känns detta som en naturlig vidareutveckling av våra tjänster. Det handla om allt från att hjälpa privatpersoner och företag att sätta prägel på sitt hem eller kontor med olika detaljer och färger till hemstyling inför en bostadsförsäljning eller liknande, förklarar hon.
Oskarshamns Städservice har en ständigt ökad efterfrågan av olika städtjänster. Företaget har i dag närmare tio anställda och ett geografiskt arbetsområde som sträcker sig över hela kommunen.
– Vårt största enskilda uppdrag är hemstädning som planeras och utförs efter varje kunds enskilda behov och önskemål. Det har ökat väldigt mycket i och med rutavdraget och vi har fått mycket rekommendationer, berättar Amanda och passar samtidigt på att framhålla sin personal som viktig del i framgången.
Till övrigt utbud hos Oskarshamns Städservice hör även flyttstädning, storstädning, fönsterputsning, kontorsstädning, butikstädning och trappstädning.
– Byggstädning är ett annat område där vi har haft en hel del uppdrag. Bland annat i samband med ombyggnationer på Arenan och Hotell Ett.
För att kunna utföra dessa typer av uppdrag har alla anställda numera ID06, så kallad hantverks-ID, som garanterar att de är anställda och försäkrade av Oskarshamns Städservice.
– Vår främsta styrka är vår professionalitet. Målet är att alltid tillgodose kundernas önskemål och göra vårt bästa – oavsett om det gäller olika typer städuppdrag eller inredning.

Text: Mikael Bergkvist
Foto: Oskarshamns Städservice

BRETT UTBUD AV TJÄNSTER
• Flyttstädning
• Hemstädning
• Kontors- och butiksstädning • Trappstädning
• Fönsterputsning
• Golvvård
• Inredning och styling

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.