Pelargoncafé med utsikt

Efter tjugo år med Pelargondagen gör Pelargon Oscar en rejäl nysatsning. Under hela sommaren kommer föreningen att driva Ernemar Pelargoncafé i OSS lokaler.

– Förutom Pelargondagen, som vi har arrangerat på Badholmen de senaste fem åren, har vi sedan flera år tillbaka serverat torgkaffe i centrala Oskarshamn en lördag varje höst. I stället för Pelargondagen kommer vi att driva Ernemar Pelargoncafé i Oskarshamns segelsällskaps fina lokaler precis intill småbåtshamnen, berättar Pelargon Oscars ordförande Kerstin Kreutz-Sabel.
– Här kan man välja att sitta ute på altanen i solen eller om man hellre vill, på den inglasade verandan. Var man än sitter har man en slående utsikt över inloppet till Oskarshamn och Ernemar småbåtshamn. Vi kommer att servera goda smörgåsar, vetebröd och kakor samt glass, läsk och även lite godis. Det kommer dessutom alltid att finnas pelargontårta till kaffet.
Ernemar Pelargoncafé öppnade den 25 juni och håller öppet varje dag under hela sommaren mellan klockan 10.00 till 17.00.

Text: Mikael Bergkvist
Foto: Privat

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.