Populär sommarfest

För sjätte året i rad vankas det sommarfest vid Villa Shalom i Kolberga. Den 27-29 augusti erbjuds sommarlunch, kaffe och tårta.

– Förra året kom det 303 personer. Det är redan flera som frågat efter årets fest, berättar Bo Malm, som arrangerar sommarfesten tillsammans med Bo Adolfsson, Ragnhild Eriksson, Lena Bock och Ingmar Hjalmarsson, i samarbete med Villa Shalom.

Arrangörerna Bo Adolfsson, Ragnhild Eriksson, Lena Bock och Bo Malm ser fram emot årets sommarfest vid Villa Shalom. Saknas på bilden gör Ingemar Hjalmarsson.

Vem som helst är välkommen till sommarfesten, men den riktar sig särskilt till äldre, funktionshindrade samt ensamma personer. Mellan klockan 12 och 14.30 serveras sommarlunch, kaffe och tårta. Det blir musikunderhållning alla tre dagarna, bland annat av förskolebarn från Arken, Gläntan och Havslätts förskola.
– Det är alltid så roligt att se glädjen bland gästerna när de är här, det märks att de uppskattar att vi anordnar festen, säger Bo Malm.

Sista anmälan är 22 augusti och det kostar 20 kronor per person.

Text & foto: Kristin Wennerström