Ny i gänget!

Den mångsidiga formgivaren och fotografen Mikaela Lindholm har nyligen börjat hos oss på Krepart/Stadsmagasinet.

Hon ersätter formgivaren Kristin Persebo som gått på mammaledighet.
– Det ska bli otroligt kul att jobba på en kommunikationsbyrå! Har arbetat på bland annat Aftonbladet, Året Runt och Östersundsposten tidigare. Det senaste året har det blivit mer frilansarbete som formgivare och bröllopsfotograf via det egna företaget, men jag har verkligen saknat att ha kollegor, säger den 33-åriga stockholmaren som är bosatt med familjen på norra Öland.
På fritiden är tvåbarnsmamman Mikaela Lindholm något av en mångsysslare. Förutom längre resor utomlands till olika kontinenter, älskar hon att åka wakeboard, löpträna och vara i naturen. En längre tid spelade hon i allsvenskan i basket och hon har dessutom ett SM-silver i rugby.
– Är orädd och framåt som person, och älskar att testa på nya saker! Ser fram emot min tid på Stadsmagasinet och Krepart, då får jag göra det jag älskar – nämligen att fotografera och formge tidningar, säger hon.

Text & foto: Kristin Ekstrand

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.