Trygg i sin nya roll

Kvinnliga servicechefer hör inte till vanligheterna.
Jessica Stalsbo känner sig dock trygg i sin nya roll.

– Det är jättekul att Smålands Motor vågar satsa på mig. Det visar att man inte ser skillnad på killar och tjejer utan värdesätter kunskap, framhåller den nytillträdda servicechefen.
Jessica Stalsbo har jobbat inom bilbranschen i totalt fyra år varav de två senaste som reservdelsansvarig på Smålands Motor i Oskarshamn.
– Som reservdelsansvarig har jag haft ansvar för lagret och servat både vår verkstad och våra kunder med rätt reservdelar till rätt bil. Som servicechef kommer jag fortsätta att jobba med reservdelshanteringen samtidigt som jag får ett större ansvar för verkstaden, berättar hon.
Att vara tjej i den rollen ser Jessica Stalsbo som en spännande utmaning samtidigt som det ska bli kul att utvecklas och i ännu större utsträckning vara delaktig i Smålands Motors fortsatta framgångar.
– Jag är van vid att hela tiden behöva överbevisa kunderna att jag kan och vet vad jag pratar om som tjej. De lär märka att jag har jobbat inom branschen ett tag och kanske även ser saker med andra ögon genom min erfarenhet som reservdelsansvarig, säger hon.

Text och Foto: Mikael Bergkvist

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.