Fake spelar på After run

Många väntar spänt på festivalen Latitud 57 nästa vecka. Men missa inte uppstarten redan på torsdagen! Då spelar nämligen oskarshamnsbandet Fake, direkt efter Oskarshamns stadslopp.

– Vi vill inte bara skapa ett löparlopp, utan också en folkfest! Vad är bättre än Fake, bandet som hela Oskarshamn älskar? Blir en perfekt uppstart till Latitud och en perfekt avslutning till loppet. Vi kallar det After run, säger marknadsområdeschefen Kristin Ekermark Tällström på Länsförsäkringar Kalmar län, arrangör till Oskarshamns stadslopp.

Det kommer även finnas hoppborg, ansiktsmålning, barnboksförsäljning och andra utställare på plats. Du kan också byta latitudbiljetten mot band. Allt öppnar klockan 15 torsdagen den 7 juli. Då öppnas också efteranmälan för dem som ännu inte anmält sig till loppet. 200 kronor/vuxen och 75 kronor/barn och ungdom. Överskottet går till Friends arbete mot mobbning på Valhallaskolan i Oskarshamn.

– Samla kollegorna eller vännerna och spring för en god sak! Vuxenloppet är 6 km långt och alla är välkomna att delta, säger Kristin Ekermark Tällström.

Mer information om tider för varje lopp hittar du här. Fake börjar spela klockan 20 på Stora torget. På Latitud 57 på Brädholmen spelar de på lördagen klockan 23.45.

Text: Kristin Ekstrand

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.