Allt du behöver veta inför loppet

Det är hög tid att anmäla sig till Oskarshamns stadslopp den 7 juli. Gör som många andra och spring du också – överskottet används mot mobbning på Valhallaskolan! 

Loppet består egentligen av fyra olika lopp, uppdelade på ålder. Här är schemat för kvällen:

  • Miniloppet: 250 meter, start klockan 18. För dig som är 0-4 år.
  • Barnloppet: 1 km, start klockan 18. För dig som är 5-9 år.
  • Ungdomsloppet: 3 km, start klockan 18.30. För dig som är 10-16 år.
  • Vuxenloppet: 6 km, start klockan 19.15. För dig som är äldre än 16 år.

Kostnad: 200 kronor för vuxna, 75 kronor för barn/ungdom. Hela överskottet går till Friends arbete mot mobbning i Kalmar län. Sista anmälningsdag är 4 juli. Tryck här för att anmäla dig! De 300 första vuxna som anmäler sig får en goodiebag värd minst 300 kronor.

– Än finns det chans att få goodie bag! Anmäl dig och dina kompisar/kollegor redan nu, loppet är ju för en bra sak. Desto fler deltagare, desto mer pengar mot mobbning på Valhallaskolan! Du behöver absolut inte vara elitlöpare för att delta, det är helt okej att gå, lunka, småjogga eller vad du vill. Viktigast är att du är med och bidrar till ett ännu bättre Oskarshamn, säger Kristin Ekermark Tällström, marknadsområdeschef på Länsförsäkringar Kalmar län.

Bakom arrangemanget står just Länsförsäkringar Kalmar län, som anordnade loppet även förra året. Samarbetspartners och sponsorer är: SOK Viljan, Friskvårdshuset, Coop Extra, Stadsmagasinet, Harrys, Intersport och Attraktiva Oskarshamn.

– Vi vill skapa en riktig folkfest, så därför kommer även sponsorerna och andra företag finnas på plats för alla de som vill komma och titta på loppet. Kom och heja på din favoritlöpare, säger Kristin Ekermark Tällström.

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] information om tider för varje lopp hittar du här. Fake börjar spela klockan 20 på Stora […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.