Går – för hälsans skull

En bra kost och regelbunden motion är båda viktiga för hälsan. Något som ICA Maxi Oskarshamn tagit fasta på. Och vilken uppslutning det blev!

ica2

Marika Algrim och Helena Fridarve tyckte om ICA Maxis initiativ och följde gärna med på onsdagspromenaderna.

Kunderna är A och O för ICA Maxi Oskarshamn. Därför arrangerar butiken en hel del aktiviteter för kundernas skull. Ett mervärde på medlemskapet helt enkelt.
– Vi vill att kunderna rör på sig! Därför bjöd vi in till långpromenad fyra onsdagar i oktober. Intresset visade sig vara stort – det kom riktigt många! Runt 50 personer varje gång, säger butikschefen Rasmus Ohlsson.
Nio andra Maxi-butiker anordnade promenader under samma tidsperiod. Att investera tid och energi i kundernas hälsa är aldrig fel! I våras startade även ICA-klassikern. En annan variant på en svensk klassiker, fast personen i fråga gör det på sina egna villkor och blir belönad längs vägen.
– ICA-klassikern är verkligen en kul grej, men genom att bjuda in till promenaderna fick vi med oss den breda massan. Vi ville att alla skulle kunna vara med. Nu är promenaderna dock slut, men det är möjligt att de fortsätter framåt vårkanten. Det får framtiden utvisa, säger Rasmus Ohlsson som tog med sig sin hund Bosse den sista onsdagskvällen.
Promenaderna arrangerades i samarbete med Actic Oskarshamn.ica3

Text: Kristin Ekstrand
Foto: Albert Chalmers

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.