Glädjeskutt för 22-åring

Elin Jacobi från Oskarshamn hittade drömlägenheten redan på första visningen.
– Känns helt otroligt att jag har köpt mitt alldeles egna boende, säger hon.

Allt började med att hon fick reda på att en bekant skulle sälja sin lägenhet på Hantverksgatan 33A.
– Bodde tillfälligt i en källarlägenhet hos mina föräldrar och var verkligen sugen på att skaffa något eget, berättar hon. På visningen, som hölls av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, föll hon direkt för den nyrenoverade tvåan på 55 kvadratmeter. Både köket och badrummet var omgjort. Dessutom hade lägenheten en stor balkong, med kvällssol och plats för flera middagsgäster.
– Helt perfekt för mig. Det var dessutom riktigt bra att bankrådgivaren Ida från Länsförsäkringar var med på visningen. Hade inte valt finansiering och det kändes väldigt smidigt att få en kontakt för det på en gång. Budgivningen gick sen snabbt och bara två dagar senare var jag lägenhetsägare, det trodde jag aldrig, säger Elin Jacobi.

Att köpa/sälja lägenhet eller hus är en av livets stora affärer. Då gäller det att välja rätt aktör. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har Sveriges mest nöjda kunder, enligt Svenskt Kvalitetsindex som varje år tar tempen på kunderna i mäklarbranschen. Länsförsäkringar har även Sveriges mest nöjda kunder inom bolån, privat bank och privat försäkring.
– Deras undersökning 2018 visade att vi upplevs som enkla, smidiga och tillgängliga. Faktum är att vi har haft Sveriges mest nöjda kunder tre år i rad. Väldigt roligt tycker vi, säger fastighetsmäklaren Marina Regnell.

Att Länsförsäkringar Kalmar län, med kontor i Oskarshamn, kan erbjuda helhetslösningen med finansiering och försäkring är förstås en stor fördel.
– Det är områden som kunden ibland upplever som lite svåra och har många frågor kring. Då är det skönt att ha allt samlat på ett ställe, säger försäkringsrådgivaren Sofie Dannevaern. Något som Elin Jacobi, numera inflyttad i sin lägenhet, kan intyga.
– Det var självklart att välja en helhetslösning med fastighetsförmedling, banklån och hemförsäkring. Nu ska jag bara njuta av mitt nya boende, säger hon med ett leende.

 

Text: Krisin Wennerström
Foto: Curt-Robert Lindqvist