Välfyllt med höstens mode

Med både nya och väl inarbetade varumärken tillhandahåller Jeansbolaget hela bredden.
– Från jeans och streetwear till mera väldressat mode för både killar och tjejer i alla åldrar, betonar butikschef Victoria Rosengren.

Höstens intåg är även en nystart inom modevärlden. Jeans­ bolaget har fyllt hyllorna med de allra senaste nyheterna.
– Vi har även ett helt nytt varu­märke för hösten. Danska Les Deux har en minimalistisk och tidlös kollektion för killar. Bland annat moderna kostymbyxor i fantastiskt material, T­shirts och hoodies.
Just den lokala prägeln och möjlig­heten att anpassa utbud och varumärken efter vad kunderna vill ha framhåller Tobias Frick, grundare och ägare, som Jeansbolagets främsta signum.
– Vår styrka är möjligheten att själva anpassa butiksutbudet efter vad som efterfrågas i Oskarshamn. I dags­läget har vi närmare 30 olika varu­märken och håller hela tiden ögonen öppna efter spännande och passande nyheter.

Danska Les Deux är nytt varumärke hos Jeansbolaget för hösten. Det är en tidlös och minimalistisk kollektion för killar med bland annat kostymbyxor och T-shirts.

Exempel på exklusiva varumärken lokalt är Morris och Gant. I butiken finns också märkeskläder för de yngre från bland annat Levis, Replay och Lyle & Scott.
Jeansbolaget kännetecknas även av kunnig och engagerad personal. Butikschef Victoria Rosengren samt Sandra Henriksson och Lirim Gashi tar hand om kunderna och hjälper var och en att hitta sin stil.
– Med vår erfarenhet och kunskap finns vi alltid till hands för att guida kunderna till rätt modell och storlek när det gäller såväl jeans som övriga plagg, förklarar Victoria.

HÖSTTRENDER HOS JEANSBOLAGET

• Jeans i flare- och bootcutmodell
• Overshirts för killar
• Blusar i silkeskvalitet för tjejer
• Manchester, cord, tencel och pilé
• Armégrönt och jordnära färger

Text Mikael Bergkvist
Foto Curt-Robert Lindqvist