Allt för aktivt sommarliv

Sol från klarblå himmel eller regn och rusk. Oavsett vilken sida sommaren visar sig ifrån finns allt som behövs för ett aktivt uteliv hos Intersport. Här finns också prylarna för den stundande EM-festen.

I den välfyllda butiken samsas de officiella EM-tröjorna och övriga supporter-attiraljer med ett komplett utbud av prylar och kläder för sommarens alla aktiviteter.

– Vi har verkligen allt som behövs för att fylla sommaren med sköna aktiviteter. Det är bara att hålla tummarna för riktigt bra väder, säger Intersports butikschef Adam Vaktel.

Han tillägger dock snabbt att regn och rusk inte heller är några problem. I Intersports breda utbud ryms även trendiga regnrockar, färgglada gummistövlar och tåliga funktionskläder.

– Det är ingen risk att dåligt väder sätter käppar i hjulet för sommarens aktiviteter. Bara dåliga kläder, konstaterar han leende.

Vid sidan av frisbees, badkläder, skor, shorts och sommarleksaker finns även en speciell avdelning med racketar och all övrig utrustning för padel. Intersports ägare Henric Södergren betonar att intresset för den populära racketsporten frodas och växer.

– Det är absolut ingen övergående trend. I takt med att det öppnar flera banor ökar också intresset. Padel under bar himmel är den optimala sommaraktiviteten och vi har all utrustning som krävs, förklarar han.

Trots stundande spel för tomma läktare kan knappast någon ha undgått Sveriges medverkan i fotbolls-EM. Även om det inte går att följa drabbningarna på plats finns alla möjligheter att skapa matchkänsla i tevesoffan.

Hos Intersport finns en mängd blågula fotbollsprylar.

– Vi har såväl den officiella EM-tröjan som andra Sverigetröjor och hoodies. Oavsett vilken tröja det gäller kan vi leverera dem med önskat namn och nummer tryckt på ryggen. 

Förutom att bära tröjan för att stötta Sveriges framfart i EM är det den perfekta sommarpresenten för alla företag att köpa till sina anställda, säger Henric Södergren och Adam Vaktel och framhåller samtidigt det övriga EM-sortimentet. 

– I vår EM-avdelning finns verkligen allt som krävs för att skapa den riktiga känslan av fotbollsfest på hemmaplan. 

Text: Mikael Bergkvist

Foto: Curt-Robert Lindqvist