Mörkervandring med zombies

En gastkramande spökvandring längs det nedsläckta motionsspåret. Det bjuder Kristdala samhällsförening på. Vandringen startar klockan 18.00 och pågår fram till 20.00 söndagen 29 oktober.

Åldersgränsen är sju år, och lättskrämda barn bör ha en vuxen med sig på vandringen som är 1,5 kilometer lång. Längs slingan ska deltagarna räkna pappersspöken. Eventuellt dyker ett och annat ”riktigt”spöke eller zombie upp.

– Eftersom det kommer att vara mörkt längs slingan så är det bra att ta med sig en ficklampa, tipsar Ulrica Rosén från Kristdala samhällsförening.

Fina priser

Den som vågar gå rundan har chansen att vinna fina priser. Till barnen lottas det ut två biobiljetter med meny på Sagabiografen i Oskarshamn. I potten för barn och vuxna från 13 år och uppåt finns ett presentkort gällande ett besök för sex personer hos Jailbreak Oskarshamn.

I samband med spökvandringen finns det möjlighet att köpa popcorn och läsk. Startavgiften är 30 kronor för vuxna och 20 kronor för barn under 13 år. Den betalas med kontanter, kort eller Swish.