Nytt och uppdaterat transportbilsprogram

De senaste åren har Volkswagen uppdaterat hela sitt transportbilsprogram. Något som också märks hos Be-Ge Personbilar AB genom satsningen Team Transport.

– Jag kommer att vara mer specialiserad mot transportbilar och vi kommer dessutom att ha en tydligare inriktning både i bilhallen och ute hos kunderna för att visa upp VW:s kompletta utbud med bilar för alla behov, framhåller säljare Mathias Björnholm som tillsammans med två specialiserade mekaniker utgör Team Transport.
Sedan 2015 har hela transportbilsprogrammet genomgått en omfattande uppdatering – från minstingen Caddy via Transporter, Amarok och senast lastvagnen Crafter.
– Det har hänt väldigt mycket under kort tid och det är viktigt att förmedla alla förbättringar till våra kunder som använder sina transportbilar som ett verktyg i jobbet.
Mats Söder, vd för Söders Maskinservice AB, har varit kund hos Be-Ge Personbilar sedan slutet av 1980-talet och har i dag tolv Volkswagen, varav åtta transportbilar, i företaget.
– Den senaste, en Tranporter, köpte jag i augusti, berättar han.
Närheten, enkelheten, personliga relationer och väl fungerande bilar framhåller Mats Söder som bidragande orsaker till det långa samarbetet.
– Jag har helt enkelt inte råd med stillastående servicebilar. Det har aldrig varit några problem med Be-Ge, säger han nöjt.

Text: Mikael Bergkvist
Foto: Curt-Robert Lindqvist

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.