Erfarna problemlösare inom VS

Assemblin är numera ett välkänt begrepp.
I Oskarshamn har installations- och serviceföretaget inom VS och el gått från klarhet till klarhet sedan omstarten för två år sedan.

För platschef Janne Callegård är det bråda dagar. Det är han som ofta är första kontakten med nya kunder.

Assemblins medarbetare är certifierade enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation.

– Just nu är det många privatpersoner som ringer. Det är allt från badrumsrenoveringar till kök och övrigt i hemmet som har med vatten och avlopp att göra. Det är även många sommarstugeägare som hör av sig då vattenledningarna har frusit sönder under vintern och behöver åtgärdas.
– Dessutom installerar vi mycket värmepumpar och värmeväxlare vid sidan av våra större uppdrag hos bland annat Scania, SAFT och Oskarshamns Energi, berättar Janne som har drygt 30 års efterenhet inom VVS-branschen.
Han är inte ensam med gedigen erfarenhet på Assemblin VS i Oskarshamn trots att företaget bara har verkat under detta namn i två år. Flera av montörerna har varit med sedan tiden som NVS och därefter Imtech innan företaget bytte ägare och namn till Assemblin 2016.
– Våra servicekillar är väldigt självgående. De är riktiga problemlösare med lång erfarenhet och omfattande kunskap. De är dessutom certifierade enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation, betonar filialchef Kenneth Eklund som även är ansvarig för verksamheten i Västervik och Vimmerby.
Det nära samarbetet mellan de tre platskontoren framhåller Kenneth som en stor styrka gentemot kunderna.
– Med totalt 30 anställda inom filialen har vi resurser och kan stötta varandra med personal vid behov, säger han.
– Det är även en trygghet för våra kunder att ha hela Assemblinkoncernen med cirka 5 500 anställda över i stort sett hela Norden i ryggen. Det innebär bland annat centrala inköps- kanaler och låga materialkostnader, större ansvar och generösa garantier samtidigt som vi snabbt och enkelt kan åtgärda eventuella brister. Att anlita Assemblin ska vara både kostnadseffektivt och säkert för våra kunder!

Text och foto: Mikael Bergkvist

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.