Trafikskola växlar upp

TK’s Trafikskola har hittat nya vägar i utvecklingsvänliga lokaler.

För ett år sedan flyttade TK’s Trafikskola in i den tidigare bensinmackens lokaler på Idrottsvägen.

– Det har varit ett riktigt lyft för trafikskolan. Förutom att vi har ökat tillgängligheten, fått flera parkeringsplatser och större undervisningslokaler har flytten även medfört att vi kan ­utveckla verksamheten ytterligare, säger trafikskolechef Tommy Karlsson.

Som ett led i denna utveckling är planen att TK’s Trafikskola ska starta förarutbildning för motorcykel efter nyår.

– Det finns en stor efterfrågan på motorcykelkörkort och om allt går som planerat räknar vi med att kunna erbjuda utbildning för A-körkort efter nyår, berättar Tommy Karlsson.

TK’s Trafikskola har idag sex ­anställda och utbildning för AM-körkort (moped klass 1), B-körkort (personbil och lätt lastbil), B96-körkort (utökad variant av B-körkort för tyngre fordons­kombinationer) samt BE-körkort ­(personbil och lätt lastbil med en eller flera släpvagnar).